fbpx

Vitaedes

Vitaedes_0018

Begeleiding Thuis

Heeft u ondersteuning in uw thuissituatie nodig? De begeleiders van Vitaedes bieden ondersteuning bij u thuis. Wij hebben als doel u de regie over uw leven terug te geven. 

Wat is Begeleiding Thuis?

Bij begeleiding gaat het niet om het overnemen van taken, maar werkt een begeleider samen met u aan bijvoorbeeld een goede structuur van uw dag, het maken en het onderhouden van contacten of uw leefstijl. Uw problemen kunnen te maken hebben met psychische klachten. Wij helpen u om ze te herkennen en te leren hanteren. Met een begeleider thuis aan de hand geven wij u de grip op uw leven terug.

Wat doen we voor u?

Afhankelijk van uw doelen en wensen komt een begeleider van Vitaedes een paar keer per maand bij u thuis voor een gesprek. De begeleider helpt u met zelfstandiger worden. De begeleider geeft u onder andere tips en ondersteuning bij:

Wat kost het?

Begeleiding Thuis valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt begeleiding aanvragen bij de gemeente waar u woont. Iedere gemeente heeft hiervoor een speciaal Wmo-loket of zorgloket. Afhankelijk per gemeente wordt er een eigen bijdrage gevraagd.

Heeft u vragen over Begeleiding Thuis?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk

De wijkverpleegkundige neemt zo snel mogelijk contact met u op