fbpx

Vitaedes

hands, old, old age

Palliatieve Zorg Thuis

Als genezing van een ziekte niet meer mogelijk is, biedt Vitaedes Palliatieve Zorg Thuis. De zorg is gericht op het verhogen of behouden van de kwaliteit van leven en in de terminale fase de kwaliteit van sterven. 

Wat is Palliatieve Zorg Thuis?

Palliatieve zorg is een benadering die de kwaliteit van leven verbetert als u ongeneeslijk ziek bent . Samen met u en uw naasten zoeken wij naar een gepaste benadering die lijden voorkomt of verlicht. Wij werken nauw samen met uw huisarts en alle andere betrokken zorgverleners. De zorg is niet aan een bepaald termijn gebonden. 

Let op: Palliatieve Zorg Thuis valt onder Verpleging Thuis 

Wat doen we voor u?

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot aan directe zorg. Onze wijkverpleegkundigen doen zelf de intake en indiceren uw zorgvraag. U kunt dus direct contact met ons opnemen. Overigens kan ook uw huisarts, specialist, ziekenhuisverpleegkundige de zorg bij onze wijkverpleegkundige aanvragen.

Wat kost het?

Palliatieve Zorg Thuis valt onder Verpleging Thuis en wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de basisverzekering (Zorgverzekeringswet, Zvw) van uw zorgverzekeraar. U hoeft zelf niet mee te betalen; er geldt geen eigen risico.

Heeft u vragen over Palliatieve Zorg Thuis?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk

De wijkverpleegkundige neemt zo snel mogelijk contact met u op