fbpx

Vitaedes

Disclaimer

Het samenstellen van de internetpagina’s van de website van Vitaedes gebeurt met grote zorgvuldigheid. Toch kan het voorkomen dat u onvolledige of onjuiste informatie op deze website aantreft. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Evenmin kan Vitaedes of haar medewerkers niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen of schade die is opgelopen vanwege de aangeboden informatie. 

Websites van derden

Op de internetpagina’s van Vitaedes staan enkele links die verwijzen naar internetpagina’s van derden die niet onder het domein van Vitaedes vallen. Vitaedes en haar medewerkers hebben geen enkele invloed op de inhoud van deze pagina’s. Vitaedes of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Herzien van informatie

Vitaedes behoudt zich het recht voor de internetpagina’s naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment te veranderen. Met het gebruik van de internetpagina’s van Vitaedes verklaart de gebruiker uitdrukkelijk dat dit op eigen risico gebeurt en alle verantwoordelijkheid die verband houdt met het gebruik van deze pagina’s bij de gebruiker ligt.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de internetpagina’s onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Vitaedes of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van dergelijke fouten. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.