fbpx

Vitaedes Zorg

Vitaedes_0012
Vitaedes_4

Over ons

Vitaedes Zorg zet zich in voor de gezondheid en welzijn van cliënten, jong en oud. De cliënt staat centraal. We kijken daarom altijd wat u zelf kan en helpen bij wat niet meer mogelijk is. Ons doel is uw zelfredzaamheid te vergroten waardoor u zo lang mogelijk thuis kan blijven leven. 

We leveren verpleging en verzorging voor mensen die korte en langdurige zorg nodig hebben. Ons kleine team vakkundige zorgprofessionals levert u de zorg die u verdient.

Waarom zorg bij Vitaedes Zorg

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Vitaedes Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Onze missie: Uitgaan van de mogelijkheden

Vitaedes Zorg heeft als missie: met het oog op zelfredzaamheid – het verlenen van thuiszorg, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging en persoonlijke begeleiding. We bieden alleen de zorg die echt nodig is, waarbij we uitgaan van de mogelijkheden van de mensen in plaats van de beperkingen. 

Onze visie: Regie over eigen leven

Onze droom is een wereld waar mensen langer thuis wonen en zo min mogelijk afhankelijk zijn van anderen. Vitaedes Zorg draagt hieraan bij door middel van het leveren van kwalitatief hoogstaande thuiszorg aan cliënten. Dit doen wij met het oog op zelfredzaamheid. We geven mensen het vermogen om zichzelf te redden met zo min mogelijk ondersteuning en zorg.

Heeft u vragen?

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We geven zo snel mogelijk antwoord

Onze wijkverpleegkundige neemt zo snel mogelijk contact met u op