fbpx

Vitaedes

Zorg Thuis

Heeft u thuis verpleging, verzorging of begeleiding nodig? Onze wijkverpleegkundige komt graag bij u langs en kijkt samen met u welke hulp u nodig heeft.  

Vitaedes levert voor een korte of lange tijd de zorg die u nodig heeft. Bijvoorbeeld om te herstellen van een operatie. Het kan ook langer duren. Onze verpleegkundigen en verzorgenden staan voor u klaar.

Verzorging Thuis

Wilt u hulp bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging? Onze verzorgenden ondersteunen bijvoorbeeld bij het in en uit bed komen, wassen, aan- en uitkleden en het aandoen van prothesen.

Verpleging Thuis

Heeft u thuis verpleegkundige zorg nodig? Onze wijkverpleegkundige komt graag bij u langs om te kijken waar u hulp bij nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp bij het injecteren, een sonde of katheter te verwisselen of de wondverzorging.

Palliatieve Zorg Thuis

Is genezing van een ziekte niet meer mogelijk? Wij bieden palliatieve zorg thuis. De zorg is daarbij gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven.

Hulp bij Huishouden

Heeft u moeite met huishoudelijke taken zoals schoonmaken, wassen, strijken, koken of boodschappen doen? Onze huishoudelijke hulp is er om u hierbij te helpen.

Begeleiding Thuis

Heeft u thuis hulp nodig bij het zelfstandig wonen? Wij begeleiden u met bijvoorbeeld de administratie of het afhandelen van post. Wij hebben als doel u de regie over uw leven terug te geven. 

Zorg in 4 stappen

Heeft u een vraag over ons zorgaanbod?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk