fbpx

Vitaedes Zorg

Thuiszorg

Heeft u thuis verpleging of verzorging nodig? Vitaedes Zorg biedt de zorg die u nodig heeft. We komen graag bij u langs en kijken samen met u welke hulp u nodig heeft. Onze verpleegkundigen en verzorgenden staan voor u klaar.

Ons zorgaanbod

Persoonlijke verzorging

Wilt u hulp bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging? Onze verzorgenden ondersteunen bijvoorbeeld bij het in en uit bed komen, wassen, aan- en uitkleden en het aandoen van prothesen.

Verpleging

Heeft u thuis verpleegkundige zorg nodig? Onze wijkverpleegkundige komt graag bij u langs om te kijken waar u hulp bij nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp bij het injecteren, een sonde of katheter te verwisselen of de wondverzorging.

Palliatieve zorg

Is genezing van een ziekte niet meer mogelijk? Wij bieden palliatieve zorg thuis. De zorg is daarbij gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven.

Begeleiding

Heeft u nodig bij het zelfstandig wonen? Wij begeleiden u met bijvoorbeeld de administratie of het afhandelen van post. Wij hebben als doel u de regie over uw leven terug te geven. 

Zorg in 3 stappen

Bij Vitaedes Zorg wordt de zorg in drie stappen geregeld:

  1. Contact.
    De wijkverpleegkundige neemt na uw aanvraag telefonisch uw zorgbehoefte met u door en plant een intakegesprek in.
     
  2. Intakegesprek & indicatiestelling.

    De wijkverpleegkundige komt bij u thuis en stelt met u en eventueel uw naasten uw zorgvraag vast. Bij de indicatiestelling worden het gewenste resultaat, uw zorgdoelen en de benodigde zorg vastgelegd in uw zorgplan. 

  3. Start zorg. Na het ondertekenen van de zorgovereenkomst start de thuiszorg. 

Beoordeling

0
Cliënten geven ons een

Heeft u een vraag over ons zorgaanbod?

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk

Onze wijkverpleegkundige neemt zo snel mogelijk contact met u op