fbpx

Vitaedes

Voor verwijzers

Wilt u een cliënt aanmelden voor thuiszorg in de omgeving van Amsterdam en Almere? Wij helpen u graag verder.

Aanbod

Vitaedes Zorg biedt in Amsterdam en Almere thuiszorg aan mensen die verpleging, verzorging en ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld bij ouderdom, ontslag na uit het ziekenhuis of bij ziekte. De cliënt staat centraal, we bieden altijd passende hulp bij de zorgvraag van de cliënt.
U kunt bij ons terecht voor:

Samenwerking

We vinden dat een goede samenwerking belangrijk is voor goede thuiszorg.  Bij Vitaedes Zorg staat de cliënt centraal en wordt in overleg met de cliënt, eventuele naasten en andere specialisten thuiszorg geleverd dat aansluit bij de zorgvraag. 

Veelgestelde vragen

Als de arts een opdracht geeft voor voorbehouden handelingen dan dient dat te geschieden via een uitvoeringsverzoek. Het uitvoeringsverzoek bevat: naam van de patiënt, aard van de voorbehouden handeling, frequentie en tijdstip(pen) waarop de handeling wordt uitgevoerd. Naam en paragraaf opdrachtgever, datum, tijd en geldigheidsduur van de opdracht; eventuele aanwijzingen en eventuele afspraken over terugrapportage van de bevindingen.

 

Hiervoor kunt u ons formulier Algemeen uitvoeringsverzoek downloaden.

Om fouten en misverstanden te voorkomen, vindt de opdracht schriftelijk plaats via e-mail. U kunt het formulier Algemeen uitvoeringsverzoek downloaden en digitaal bij ons indienen

Het kan zijn dat u in een dringende situatie niet in staat bent direct schriftelijk het uitvoeringsverzoek bij ons in te dienen. U kunt in dat geval telefonisch de opdracht aan ons verstrekken. Achteraf dient u schriftelijk het uitvoeringsverzoek in. 

Ja, Vitaedes Zorg is te vinden in Point in de gebieden Amsterdam en Almere.

Kunnen wij u verder helpen?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We geven zo snel mogelijk antwoord