fbpx

Vitaedes

Vitaedes_0016

Voor verwijzers

Wilt u een cliënt aanmelden voor zorg of ondersteuning thuis? Heeft u vragen over zorg of bent u opzoek naar advies? Wij helpen u graag verder.

Aanbod

Vitaedes biedt zorg thuis aan mensen die verpleging, verzorging en ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld bij ouderdom, ontslag na uit het ziekenhuis of bij ziekte. Wij werken nauw samen met de huisarts en met specialisten van het ziekenhuis. De cliënt staat centraal, we bieden altijd passende hulp bij de zorgvraag van de cliënt. U kunt bij ons terecht voor:

Samenwerking

Wij vinden dat een goede samenwerking belangrijk is voor goede zorg voor de cliënt.  Bij Vitaedes staat de cliënt centraal en wordt in overleg met de cliënt, eventuele naasten en andere specialisten gekeken of onze zorg aansluit bij de zorgvraag. 

Veelgestelde vragen

Als de arts een opdracht geeft voor voorbehouden handelingen dan dient dat te geschieden via een uitvoeringsverzoek. Het uitvoeringsverzoek bevat: naam van de patiënt, aard van de voorbehouden handeling, frequentie en tijdstip(pen) waarop de handeling wordt uitgevoerd. Naam en paragraaf opdrachtgever, datum, tijd en geldigheidsduur van de opdracht; eventuele aanwijzingen en eventuele afspraken over terugrapportage van de bevindingen.

 

Hiervoor kunt u ons formulier Algemeen uitvoeringsverzoek downloaden.

Om fouten en misverstanden te voorkomen, vindt de opdracht schriftelijk plaats via e-mail. U kunt het formulier Algemeen uitvoeringsverzoek downloaden en digitaal bij ons indienen

Het kan zijn dat u in een dringende situatie niet in staat bent direct schriftelijk het uitvoeringsverzoek bij ons in te dienen. U kunt in dat geval telefonisch de opdracht aan ons verstrekken. Achteraf dient u schriftelijk het uitvoeringsverzoek in. 

Kunnen wij u verder helpen?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We geven zo snel mogelijk antwoord