fbpx

Vitaedes

Wijkverpleging

Bent u opzoek naar wijkverpleging?

Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Vitaedes Zorg biedt zorg en ondersteuning aan iedereen in en rondom Almere en Amsterdam. We helpen u graag met verzorging, verpleging en ondersteuning in uw eigen omgeving. Uw wensen en behoeften staan voorop, dat is ons vertrekpunt. 

Vitaedes Zorg bevordert uw zelfredzaamheid door te kijken naar wat u en uw naasten zelf kunnen. We ondersteunen u bij de zorg die u niet zelf kunt. U doet zoveel mogelijk zelf, maar bent nooit op uzelf aangewezen.

Uw zorg moet persoonlijk en inspirerend zijn. Vitaedes Zorg luistert naar u en brengt uw wensen en behoeften in kaart. We kijken niet naar uw beperkingen, maar gaan uit van uw mogelijkheden.

Persoonlijke verzorging

Wilt u hulp bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging? We ondersteunen bijvoorbeeld bij het in en uit bed komen, wassen, aan- en uitkleden en het aandoen van prothesen.

Verpleging

Heeft u thuis verpleegkundige zorg nodig? We helpen u onder andere bij het injecteren, een sonde of katheter te verwisselen of de wondverzorging.

Palliatieve zorg

Is genezing van een ziekte niet meer mogelijk? We bieden palliatieve thuiszorg. De zorg is gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven.

Begeleiding

Heeft u thuis hulp nodig bij het zelfstandig wonen? We begeleiden u met de administratie of het afhandelen van post. En hebben als doel u de regie over uw leven terug te geven. 

Zorg in 4 stappen

Heeft u een vraag over ons zorgaanbod?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk