fbpx

Vitaedes Zorg

Wijkverpleging

Bent u opzoek naar wijkverpleging?

Herstelt u van een operatie? Heeft u een (chronische) ziekte of lukt niet alles meer door ouderdom? Vitaedes Zorg biedt wijkverpleging aan iedereen in en rondom Almere en Amsterdam. We helpen u met verzorging, verpleging en begeleiding in uw eigen omgeving.

Ons doel is dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. We bevorderen uw zelfredzaamheid door te kijken naar wat u en uw naasten zelf kunnen. We ondersteunen u bij de zorg die u niet zelf kunt. U doet zoveel mogelijk zelf, maar bent nooit op uzelf aangewezen.

Ons zorgaanbod

Persoonlijke verzorging

Wilt u hulp bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging? We ondersteunen onder andere bij het in en uit bed komen, wassen, aan- en uitkleden en het aandoen van prothesen.

Verpleging

Heeft u verpleegkundige zorg nodig? We helpen u onder andere bij het injecteren, een sonde of katheter te verwisselen of de wondverzorging.

Palliatieve zorg

Is genezing van een ziekte niet meer mogelijk? We bieden palliatieve thuiszorg. De zorg is gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven.

Begeleiding

Heeft u hulp nodig bij het zelfstandig wonen? We begeleiden u met de administratie of het afhandelen van post. En hebben als doel u de regie over uw leven terug te geven. 

Wijkverpleging in 3 stappen

Bij Vitaedes Zorg wordt de zorg in de volgende stappen geregeld:

  1. Contact.
    De wijkverpleegkundige neemt na uw aanvraag telefonisch uw zorgbehoefte met u door en plant een intakegesprek in.
     
  2. Intakegesprek & indicatiestelling.

    De wijkverpleegkundige komt bij u thuis en stelt met u en eventueel uw naasten uw zorgvraag vast. Bij de indicatiestelling worden het gewenste resultaat, uw zorgdoelen en benodigde zorg vastgelegd in uw zorgplan. 

  3. Start zorg. Na het ondertekenen van de zorgovereenkomst start de thuiszorg. 

Beoordeling

0
Cliënten geven ons een

Heeft u een vraag over ons zorgaanbod?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk

Onze wijkverpleegkundige neemt zo snel mogelijk contact met u op