fbpx

Vitaedes Zorg

Thuiszorg of wijkverpleging

Wat wordt bedoeld met thuiszorg of wijkverpleging?

De begrippen thuiszorg en wijkverpleging worden vaak door elkaar gehaald. De begrippen betekenen in grote lijnen hetzelfde, namelijk: verzorging en verpleging thuis. Echter zit er bij thuiszorg wel eens Hulp bij het huishouden in het zorgpakket.

Vitaedes Zorg richt zich op wijkverpleging. Met verpleging en verzorging helpen wij mensen thuis bij een kwetsbare gezondheid vanwege een medische aandoening of ouderdom. Zo geven we mensen de gelegenheid langer zelfstandig thuis te blijven wonen. 

Persoonlijke verzorging

Wilt u hulp bij uw dagelijkse en persoonlijke verzorging? We ondersteunen onder andere bij het in en uit bed komen, wassen, aan- en uitkleden en het aandoen van prothesen.

Verpleging

Heeft u verpleegkundige zorg nodig? We helpen u onder andere bij het injecteren, een sonde of katheter te verwisselen of de wondverzorging.

Palliatieve zorg

Is genezing van een ziekte niet meer mogelijk? We bieden palliatieve thuiszorg. De zorg is gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven.

Begeleiding

Heeft u hulp nodig bij het zelfstandig wonen? We begeleiden u met de administratie of het afhandelen van post. En hebben als doel u de regie over uw leven terug te geven. 

Zorg in 3 stappen

Bij Vitaedes Zorg wordt de zorg in drie stappen geregeld:

  1. Contact.
    De wijkverpleegkundige neemt na uw aanvraag telefonisch uw zorgbehoefte met u door en plant een intakegesprek in.
     
  2. Intakegesprek & indicatiestelling.

    De wijkverpleegkundige komt bij u thuis en stelt met u en eventueel uw naasten uw zorgvraag vast. Bij de indicatiestelling worden het gewenste resultaat, uw zorgdoelen en benodigde zorg vastgelegd in uw zorgplan. 

  3. Start zorg. Na het ondertekenen van de zorgovereenkomst start de thuiszorg. 

Beoordeling

0
Cliënten geven ons een

Heeft u een vraag over ons zorgaanbod?

085 004 32 23

Bel ons voor aanmeldingen en vragen (bereikbaar tussen 9:00 en 17:00)

We reageren zo snel mogelijk

Onze wijkverpleegkundige neemt zo snel mogelijk contact met u op